Barcelona
Pinsehelga var vi på teambuildingtur til Catalonia`s hovedstad, Barcelona, med jobben til Odd Arne. Vi hadde en kjempefin tur med sol og 25 grader fra første stund.
Reiseleder for anledningen var Pierre. Det var han som arrangerte turen og jeg må få lov å skryte og si at han gjorde en fantastisk jobb. Vi følte oss virkelig trygge under hans vinger :)
Kongefrokost på hotellet: Egg og bacon hver dag. Er man på ferie så er man på ferie :)
Jeg, Odd Arne og Pierre lekte turister og ble med på bussightseing. En behagelig måte å få sett byen på. Gnagsår slapp vi også.
![]() | ![]() |
En av turistattraksjonene vi måtte få med oss var La Sagrada Familia. En ruvende flott kirke fra utsiden.

Inne i kirken var det for det meste byggesteiner og stillaser

Lunsj på en lokal sjappe. Den bestod av kyllinglår, skinke og blekksprut

Vi tok også turen til Can Paixano. Dette er en utrolig sjarmerende og trang champagneria. Folk stod som sild i tønner og stemninga var meget god. Vi fikk kjøpt bobler til mellom 20-40 kroner flaska.

Vi fikk også med oss fotballkamp på Nou Camp mellom Barcelona og Getafe. Stadion er Europas største med plass til nærmere 100 000 tilskuere. Barca ligger på andreplass i Primera Division, så dette var en meget viktig kamp.

Kampen var preget av svakt spill, dårlig tempo, filming/syting og litt magi fra Ronaldinho. Mest action ble det da Ronaldinho ble utvist etter et ballespark 5 min før pause.

Ronaldinho kunne blitt Barcelonas store syndebukk, men ble i stedet matchvinner da laget holdt liv i drømmen om et nytt ligagull. Til tross for slett spill var det stor stas å få oppleve en fotballkamp i Barcas storstue

Etter kampen ble det en tur ut på oss. Turen gikk til Razmatazz. Uteplassen minte om en lagerbygning og hadde flere etasjer hvor det ble spilt alt fra techno til listepop. Det var en utolig artig kveld

Her er vi på skinkekurs med påfølgene tapasspising etterpå. Vi lærte hvordan vi skulle skjære opp skinken og hva som karakteriserte en virkelig god skinke.


Siste kvelden ble det fisketapas til forrett. Det var litt artig for jeg fikk smake på ting jeg aldri har smakt på før. Jeg var så tøff at jeg tok meg en østers til og med. Det smakte rett og slett saltvann. Som hovedrett ble det havabbor på meg og steinbit på Odd Arne.


10 kommentarer:
Damn... Så konge ut.. Men hvliken gal mann/kvinne gav Odda ein kniv? Og ken peike han på med den? Og ka skjedde etterpå?
Sitte å trykke F5 på spanske aviser her nu...
Må si det så deilig ut! Herlig med masse god mat og drikke:) Ikke så mange uker til vi drar heller nå, gleder oss masse! Vi snakkes snart:)
Det var nok den smilende asiaten som var hyggelig nok til å gi meg den. Kvass var den også :)
Ja det har virkelig vært deilig med en ferie :) Hvor skal dere da Kenneth? Bruke gavekortet?
Blir gavekort for alle pengene:) vi skal en uke til lisboa, reiser 21 juni. Ser for meg sol, masse vin og god mat!
ååå, det der så utrolig digg ut! Fine bilde!:-)
Det hørtes delicious ut Kenneth. Jeg er misunnelig ;) Har fått smaken på vin,god mat og ferie no.
Heldiggen! Hvem må man ligge med for å få den jobben til Oddi?
hmm... Har opptil flere kandidater å velge blant. Kom på besøk en tur, så skal du få navn og nummer :)
Legg inn en kommentar